Секс 

Кунілінгус смертельна загроза для жінок?

Виявляється, кунілінгус може бути дуже небезпечним. Особливо у виконанні певного типу чоловіків. Які партнери категорично не придатні для орального задоволення?

Сексолог Елен Гулд виступила із статтею, в основу якої лягли обстеження тисячі чоловіків з Голландії, Франції і Німеччини. Виявляється, кунілінгус, який роблять бородато-вусаті чоловіки, що палять, дуже небезпечний для їх партнерок. Чим же? Виявляється неголене волосся на обличчі курця вбирає в себе канцерогенні смоли. Учені довели: при поцілунках і оральному сексі з таким чоловіком жінка ризикує отримати частину цих речовин. Які і загрожують дуже істотними гінекологічними проблемами аж до злоякісних пухлин. Вихід – кинути палити неголеному партнерові або ж відмовитися від орального сексу з ним.

Що стосується кунілінгуса, сексологи стверджують, що це річ виключно корисна для зміцнення стосунків. Щоправда, стосунків які вже склалися і досить тривалих. А ось практика орального сексу з панночкою малознайомою загрожує дуже справжнім “біовибухом” і воістину жахливими наслідками. У піхві жінки міститься дуже велика кількість бактерій: більше мільярда на грам рідини. Інфекціоністи пояснюють: найбільше серед них так званих лактобактерій, по суті, нешкідливих. Але присутні і коринебактерії, гарднерели, стафілококи і інші – вже умовно-патогенні мікроорганізми.

Тобто вони не небезпечні, але тільки коли їх мало. Але варто в організм проникнути хоч би простудному вірусу, бактерійний баланс жіночих геніталій може дуже змінитися, причому в гіршу сторону. Так, більше 60% є носіями уреаплазми. А отримати усі перераховані мікроорганізми можна і через оральні ласки. Саме такі бактерії, якщо нестримно розмножуватимуться, можуть уразити гортань, частково шлунково-кишковий тракт, уретру і навіть деякі тканини геніталій чоловіка. Лікарі говорять що зіткнення слизової оболонки рота і слизової оболонки піхви приводить до справжнього “біовибуху”: і там, і там однаково багато різних одноклітинних.

Секс – взагалі заняття небезпечне, попереджують травматологи. Саме незначне, що може статися, – це стерті об жорстке покриття коліна і лікті. Недолік змазки може обернутися вже серйознішими травмами геніталій, говорять лікарі. Використовуйте лубриканти попереджають вони. А ось експерименти із складними акробатичними позами можуть обернутися розтягуваннями м’язів і зв’язок. А вже жорсткий секс – взагалі знатний “постачальник” пацієнтів до докторів. Встановіть чіткі рамки перед такого роду ігрищами, адже ваш партнер може захопитися а ви – продовжити БДСМ-побачення в приймальному відділі травмпункта.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment