Секс 

Літо — гаряча пора. Де зайнятися сексом?

Літо – це той час, коли можна робити все, що заманеться, навіть здійснювати божевільні вчинки. Тим більше, що зміна обстановки завжди йде на користь.

Ви не знаєте де можна влітку зайнятися сексом? Та де захочете, наприклад:

У човні

Бурхливий секс у човні навряд чи вдасться, але романтичних відчуттів у стосунки точно додасть. Легкі похитування в ритм з вашими рухами принесуть вам неабияке задоволення. Головне, не забути відплити подалі від цікавих очей. А ще техніка безпеки, якщо не вмієте плавати, то не робіть такого.

На пляжі

Місце не надто гігієнічне, але якщо подбати про чисте покривало або невеличкий намет, то процес кохання пройде без проблем. Сама ймовірність бути застуканими додасть адреналіну, а теплий пісок допоможе розслабитися.

На лісовій галявині

Треба знайти місце подалі від будинків і насолоджуватися! Сонце або вечірня прохолода посприяють з’єднанню двох тіл і душ. Деревце або симпатичний кущ прикриють ваші найпотаємніші бажання від перехожих, якщо вони вирішать прогулятися лісом.

На колесі огляду

Що може бути романтичнішим? Думаєте, що за той час поки колесо зробить коло ви нічого не встигнете? Насправді, і не обов’язково встигати завершити процес. Вистачить взаємних оральних пестощів або петингу, це ж частина сексу. Це урізноманітнить ваші стосунки і подарує незабутні враження.

На даху

Мало кому відоме місце на даху – ідеальне для незабутнього побачення. Там вас ніхто не побачить, а якщо раптом хтось помітить, то все одно не полізуть заважати. Головне, щоб вам було добре разом, а секс приносить особливе задоволення.

Кохайтеся, адже літо — гаряча пора!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment