Секс 

Особливості сексу взимку

Займаючись сексом взимку, важливо не відморозити… вуха.

Тому, якщо ви маєте намір зберегти свою сексуальну активність на належному рівні, треба врахувати особливості цього сезону і навчитися не звертати на них уваги.
Вважається, що взимку люди займаються сексом рідше, ніж влітку. І це пов’язано з декількома причинами.

По-перше, взимку мало світла і тепла, що позначається на настрої і активності. Щоб заощадити енергію, люди мало рухаються, але енергії без руху стає ще менше. Звідки в такому сплячому режимі взятися лібідозному натиску?

По-друге, взимку починає виснажуватися запас вітамінів, що також не додає ні позитивного настрою, ні сексуальної активності.

По-третє, доведено, що взимку падає вироблення тестостерону у чоловіків, що, знову ж таки, негативно позначається на їх здатності відчувати потяг. Додайте до цього відсутність постійних подразників у вигляді голих плечей і колін, якими рясніє літній сезон, і статева “сплячка” повністю виправдана.

В-четвертих, жінки, “які наїли” на зиму декілька кілограмів, просто соромляться оголяти свої “досягнення”. Є ще і непрямі чинники. Наприклад, значно скорочується кількість можливих місць для сексу. Якщо влітку сексом можна було зайнятися де завгодно (аби поруч не було дітей і міліції), то зараз вибір обмежується лише місцями, добре утепленими.

Щоб не впадати в сплячку:

  • Не закидайте зайняття фітнесом. Фізичні навантаження підвищують рівень тестостерону, а отже, посилюють бажання.
  • Оточуйте себе помаранчевими, червоними і жовтими предметами. Це кольори життєлюбності, енергії, сексуальної активності, вони стимулюватимуть вашу життєву силу.
  • Частіше відвідуйте сауну і лазню. Це не лише профілактика простудних захворювань, але ще і відмінне “розігрівання” перед ночами кохання.
  • Обмежте вживання солодкого і спиртного. Перейдіть на сухофрукти, горіхи і цитрусові.
  • Більше спіть і менше піддавайте себе стресам.
  • Не переїдайте і не сидіть на дієтах.

Як різноманітити сексуальне життя?

Зима б’є по сексу дефіцитом вітамінів, світла, тепла і тестостерону, а ми ударимо по ній оптимізмом і креативом! Попереду зимові канікули, і у вас досить днів для зимового сексуального марафону. А для цього непогано було б запастися ненудними ідеями.

Одягніться як капуста і розпочинайте це усе з себе знімати – повільно і під музику. Для інтересу можна також пограти в “дурня” на роздягання. Якщо ви не заснете перш, ніж повністю оголитеся, то бурхливий секс вам забезпечений.

Зробіть еротичну фотосесію, для якої надягніть шубу на голе тіло. На різних фотографіях оголяйте різні частини тіла. Фотографії посилайте вашому коханому по одній щодня, щоб розпалити його бажання.

Накупіть в секс-шопі різних іграшок і почніть в парі їх освоювати.

Займіться сексом в автомобілі, заїхавши в засніжений ліс. Тільки не забудьте включити піч.

Наступна пропозиція – для екстремалів. Візьміть намет, розрахований на морозну погоду, теплі спальники і вирушайте займатися сексом на природі.

Зима – самий час для освоєння техніки еротичного масажу, ароматерапії, обстановки квартири по фен-шую або у згоді з Дао Кохання, а також вивчення властивостей “любовних” трав, їжі і напоїв.

А взагалі, якщо на вулиці мінус десять, і вам зовсім не хочеться сексу, немає чого себе насилувати. Заповзіть до коханого в обійми з чашкою гарячого шоколаду або глінтвейну, накрийтеся теплим пледом і насолоджуйтеся разом переглядом улюблених різдвяних фільмів. Можливо, ваша зима – не для сексуальних рекордів, а для ніжності і романтики.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment