Секс 

П’яний чоловік: переваги і недоліки

Що робити, якщо чоловік п’яний, але вимагає сексу.

Багато сексологів радять перед сексом випити по келиху вина, для того, щоб розслабитися і забути про свої комплекси.

Але при цьому вони попереджають, що секс на п’яну голову має бути захищеним: таке зачаття нікому не потрібне.

Трохи вина перед сексом – це зрозуміло. Навіть трохи більше, ніж “трохи” – наприклад, після якоїсь вечірки, на якій були обидва партнери, – теж зрозуміло. В цьому випадку і чоловік, і жінка на рівних умовах. Але як бути, якщо чоловік прийшов додому веселий і вимагає продовження банкету, але в подружній спальні?

Відмовитися? Загрожує довгими розбираннями і затяжними образами. Погодитися? Можливо. Але треба бути готовою до деяких особливостей цього специфічного сексу з п’яним партнером.

Секс з п’яним партнером має свої переваги та недоліки

По-перше, секс з п’яним партнером може здивувати тебе в’ялою ерекцією або її повною відсутністю. Тобто гучно заявлена готовність до сексу може виявитися нічим іншим, як порожніми хвастощами. Добре це чи погано, залежить від того, встигла ти налаштуватися на інтим чи ні.

По-друге, секс з п’яним партнером зазвичай довший, ніж з тверезим. Тому цей секс може виявитися вартим уваги, так і нікуди не придатним досвідом.

Заздалегідь знати, що буде, практично неможливо. Чоловіки під впливом алкоголю різної якості і кількості здатні як на дива так і на провали.

Факт сексу з п’яним чоловіком, з почуттям гумору підтверджений постами на багатьох жіночих форумах. Дізнайся, що пишуть про секс з п’яним чоловіком реальні жінки на різних форумах:

  • Взагалі я не люблю, коли мій чоловік п’яний. Але іноді йому дуже хочеться зайнятися сексом коли він п’яний і мені приходити йти на поступки, тому що починає діставати своїми п’яними криками…
  • Я не сприймаю цього. Хоча звичайно доводилося поступатися, але останні роки чоловік знає, що краще не починати, а то крики будуть з мого боку…
  • Я йду на поступки, ну не із зовсім п’яним, але з підхмеленим – дуже навіть не проти. Його тоді на довше вистачає. Та і винахідливим та еротичнішим стає.
  • В тверезому стані він проявляє більше ніжності і плавності, а під впливом алкоголю проявляються тваринні інстинкти. Десь прикусити, десь притиснути… мені таке подобається.
  • Якщо обоє випили, то секс взагалі може прийняти всякі несподівані обороти. Ось тверезих нас би ні за що в поле не понесло, а тут, в селі пізно вночі… Ох, дівчатка, мені так сподобалося!
  • Я з п’яним чоловіком сплю тільки тоді, коли сама п’яна. Коли я твереза, запах перегару збуджує в мені бажання – убити його, в переносному слові!
  • Як говорить народна мудрість: “У п’яного багато бажань, але мало можливостей.”.
    Шкода, але це так і є. Змолоду не дочекаєшся коли кінчить, з віком – не дочекаєшся коли встане.
  • Мій чоловік одного разу, будучи напідпитку, захропів прямо в процесі зайняття сексом. Після цього при п’яних намірах запитую: “А ти зможеш закінчити перш ніж заснеш”? Чоловік гмикає і перевертається на інший бік – спати. Не люблю запах алкоголю.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment