Секс 

Проблеми жіночої мастурбації

Проблема жіночої мастурбації дійсно – проблема.

І справа стосується не стільки фізіологічного аспекту, скільки етичного. Ну хто з нас хоч раз наважувався розповісти подружкам про свої помилки і досягнення?

Можна годинами базікати, описуючи рідного бойфренда або сексуального колегу по роботі, не пропустивши жодної дрібниці, але ось про побачення з собою – ніколи і ні за що!

Чому так? Це аморально? Безглуздо? Принизливо? Розпусно?

Варіантів відповіді на це питання можна знайти силу-силенну, ось тільки повинна кожна жінка мати свою думку на цей рахунок, а не піддаватися забобонам і комплексам сучасного (у більшості своїй святенницького) суспільства.

Отже, у мастурбації є свої прихильники і противники (не факт, що їх затяте “Фу, який жах! Пристойні жінки цього ніколи не роблять”! відповідає виключному стану речей, а не бажанню виглядати максимально свято в очах оточення). Давайте розбиратися разом. Всупереч логіці, розпочнемо все ж з недоліків.

На думку більшості лікарів (не сексологів, а загальних амбулаторних світил медицини), основні наслідки мастурбації у жінок позначаються в порушенні мікрофлори, ушкодженнях статевих органів і зниженні чутливості практично в усіх представниць прекрасної статі. Можливо, таке буває, але тут усе питання криється в тому, наскільки дівчина дотримується гігієни.

Та і щодо зниження чутливості можна посперечатися – як ще знайти приховані ерогенні зони, що відкривають ворота до насолоди, якщо не самостійно? Хто ще так добре зможе відчути власне тіло без ніяковості і нав’язаних комплексів? Ось то-то і воно!

Вченими доведено, що рання мастурбація виникає в період відчаю дівчини-підлітка, її теза “Я нікому не подобаюся, зате подобаюся самій собі”. Багато молодих людей так і залишаються на етапі самозадоволення свого організму: як правило, додатковим стимулом є перегляд друкарської продукції з еротичним змістом і відеофільмів.

Ще один небезпечний результат жіночої мастурбації криється в звиканні до певної схеми, пози, стимуляції статевих органів. Але тут говориться так, ніби самозадоволення – ця єдина сексуальна поведінка в житті жінки. Але ж частенько це не так. Мастурбація або чередується з гетеросексуальними контактами, або служить шляхом релаксації при тимчасовій відсутності постійного статевого партнера.

Деякі юні дівчата, починаючи мастурбувати, пояснюють це тим, що так вони розвивають чутливість. Безперечне одне: розвиток чутливості повинен відбуватися безболісним способом – БЕЗ ПРОНИКНЕННЯ – підходить ніжне масажування навколо чутливої зони, рухи мають бути не різкими, не грубими, але чутливими. Так з’являється перший оргазм — неземне блаженство, отримання якого буває проблемним при вагінальному статевому акті.

Тут-то і стають в пригоді знання і навички, набуті під час “одноосібного побачення”.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment