Секс із зрілим чоловіком

Говорять, старий кінь борозни не зіпсує. А деякі додають: але і глибоко не зоре. Не зоре або не зіпсує – судити вам, дорогі читачки. А ми допоможемо визначитися з рішенням.

Коли молода жінка вибирає собі партнера набагато старшого за неї, вона найчастіше отримує від цього союзу якусь психологічну вигоду. Проте у близьких стосунках між чоловіком і жінкою сексуальна складова грає одну з головних ролей, якщо не найголовнішу. І тут є свої переваги і недоліки.

Недоліки

Послаблення потенції. Це, мабуть, найбільший недолік чоловіків у віці. На жаль, вже після 30-40 років у чоловіків починає відчуватися недолік тестостерона, падає чутливість, ерекція стає не стійкою, еякуляція довго не настає.

Немолоде тіло. Так, тіло 45-50-річного чоловіка з 25-річним не порівняти. Якщо це не Бред Піт, то з сексуальною привабливістю можуть бути проблеми.

Менше пристрасті. Дійсно, зрілі чоловіки менш темпераментні, чим молоді. З ними швидше буде спокійний секс, чим пристрасний.

Знадобиться повна самовіддача. Якщо у чоловіка вже почалися проблеми з потенцією, то від його партнерки знадобиться більше винахідливості, щоб збудити і утримати ерекцію на належному рівні. Якщо ви не готові витрачати сили або не відчуваєте в собі достатнього досвіду, краще знайти молодшого партнера.

Схильність до збочень. Деякі чоловіки з віком прагнуть взяти у жінок те, що недоотримали за своє життя. А це їх може підштовхнути до сексуальних збочень. Можна сказати, що серед зрілих чоловіків збоченців більше, ніж серед молодих.

Переваги

Кількість переходить в якість. Якщо молодий хлопець прагне охопити якомога більше об’єктів своєю невгамовною сексуальністю, то зрілому чоловікові шкода розпиляти свої сили по сторонах – він віддасть їх одній єдиній. Звичайно, вам. Крім того, усвідомлюючи, що можливості тануть з кожним роком, чоловік докладе усі зусилля, щоб вас не розчарувати.

Досвід і ще раз досвід. Тут як в кар’єрі: чим більше стажу, тим вище кваліфікація. І нехай його нефритовий жезл не завжди у бойовій готовності, зате у чоловіка є ще і інші частини тіла. І повірте, він з його досвідом уміє ними користуватися.

Важливий не секс, а жінка. З віком чоловіки стають менше вимогливими, їх менше турбують свої власні почуття і переживання, вони все більше віддають свої трепетні почуття жінці.

Гроші, становище в суспільстві. Так, є жінки, у яких сексуальність включається у відповідь на подразники у вигляді подарунків і путівок на курорти. І зрілий фінансово успішний чоловік здатний витратитися, тоді як юний або нерозумно марнотратить подароване мамою і татом, або щосили намагається заробити своє.

Здоровий спосіб життя. Не секрет, що алкоголізм молодіє. Та і пристрасті до нездорової їжі косить здоров’я молодих хлопців. Часто у молодих людей, що не досягли ще і тридцяти, вже пивний животик, задишка і цілий набір шлунково-кишкових проблем. В той же час багато чоловіків у віці ще пам’ятають заповіді про правильне і здорове харчування. Якщо, звичайно, ваш обранець не дядько Вася-автослюсар, а серйозний успішний чоловік, йому дороге його здоров’я, він стежить за продовженням життя.

Зовнішня привабливість. Є певна категорія чоловіків, яких прикрашає вік.

Фармація на місці не стоїть. Маючи на озброєнні такі винаходи, як віагра, можна насолоджуватися сексом до глибокої старості. А можливо, віагра вашому чоловікові і не знадобиться. Тому що молода жінка сама по собі може стати “віагрою” для старіючого чоловіка.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment