Секс 

Секс під час місячних: за і проти

Багатьох дівчат часто хвилює питання сексу під час місячних. Не грішитимемо і признаємося самі собі, що в такі дні нам не хочеться жити взагалі.

Кращими ліками для нас під час місячних буде ліжко, тепла ковдра і фільми. Але думки про інтимне життя не залишають нас навіть в цей період.

До чого це може привести і які позитивні наслідки після сексу під час менструацій

Перевага: Під час місячних ти можеш відчути найсильніший оргазм, який у тебе тільки міг коли-небудь бути. Саме в період менструації у дівчини органи стають особливо чутливими, тому відчуття інтимної близькості будуть найвищими.

Недолік: Під час менструації існує набагато більший ризик захворювання органів інтимної гігієни. Оскільки шийка матки відкрита трішки більше аніж зазвичай, через неї може проникнути вірус або мікроби, які не потрапили б в організм під час звичайного зайняття сексом.

Перевага: Під час сексу при місячних жіночі болі помітно знижуються. Гормон, який виробляє організм під час зайняття сексом, служить відмінним знеболюючим, яке допомагає впоратися з жіночим болем.

Недолік: Чоловік може спричинити больові відчуття під час зайняття сексом. Треба відмітити, що секс під час місячних має бути дуже ніжним і обережним. Тому, якщо ваші стосунки не досягли ще тієї близькості, про яку ти мрієш, то почекай з подібним експериментом.

Перевага: Кількість днів під час менструації може значно зменшиться. Це не позначиться на здоров’ї, просто організм зможе швидше здійснити період менструації.

Недолік: Обговорити секс під час місячних треба заздалегідь, оскільки це може бути небажано для твого партнера. Такий сюрприз йому може не сподобатися, тобто варто не допускати шоку.

Варто також відмітити, що вірогідність вагітності під час сексу під час менструації значно знижується. Але оберігатися все одно варто.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment